Κρητική διατροφή

ΣΤ' Τάξη

Στα πλαίσια του μαθήματος των Εργαστηρίων δεξιοτήτων σχετικά με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας έμαθαν για την τοπική κουζίνα της Κρήτης με έναν πιο βιωματικό τρόπο. Κάθε μαθητής έφερε στο σχολείο ένα κρητικό πιάτο και το παρουσίασε στους συμμαθητές του. Στη συνέχεια, οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και έφτιαξαν ντάκο, χαρακτηριστικό κρητικό πιάτο, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.

 1731446820875

IMG 20241111 121301